Τοποθεσία 2022-06-02T13:27:19+02:00

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Το AD Athens Luxury Rooms & Suites βρίσκεται μόλις 400 μέτρα από την Πλάκα και την πληθώρα από ταβέρνες, εστιατόρια και μπαρ που κρύβονται στα σοκάκια της. Επίσης είναι μόλις 150 μέτρα από την Ακρόπολη και το μουσείο της καθώς και λιγότερο από 1 χιλιόμετρο από το Σύνταγμα και το Μοναστηράκι, το οικονομικό, πολιτικό και πολιτισμικό κέντρο της Αθήνας.
Παρ’ όλα αυτά, αν και στο κέντρο της πόλης, βρισκόμαστε σε μια ζωντανή αλλά και συνάμα ήσυχη γειτονιά. Επιπλέον, με το μέτρο μόλις λίγα βήματα από την είσοδο του ξενοδοχείου μας, θα έχετε όλη την Αθήνα στις άκρες των δακτύλων σας.

ΑΘΗΝΑ

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Η Αθήνα, η πόλη της Φιλοσοφίας και της Δημοκρατίας, είναι μία πόλη τόσο πολύπλευρη όσο και οι Ευρωπαίες ομόλογές της. Στις γειτονιές της, η αρχαιότητα και η παράδοση συναντούν το μοντέρνο για να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία. Εμπορικές ζώνες, νυχτερινή ζωή, υψηλή κουζίνα αλλά και ταβέρνες ξεφυτρώνουν ανάμεσα από τα μουσεία, και τους αρχαιολογικούς χώρους. Το AD Athens Luxury Rooms & Suites όντας στην καρδιά της πόλης και έχοντας στο προσωπικό του πολύγλωσσους επαγγελματίες είναι η ιδανική επιλογή για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν την διαμονή τους στην Αθήνα στο έπακρον.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση

ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ EMAIL ‘Η ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ!

GET IN TOUCH